بازدید سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از مجتمع فنی نیان
1403/08/24
حسین شفیع زاد، مدیر توسعه بنگاه ها و کارآفرینی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، محمد مهدی زاده، معاون صنایع کوچک شهرک های صنعتی، مرتضی ثابت و نوید سالاری مسئولین آموزش در صنایع و صنوف سازمان فنی و حرفه ای استان، محسن سرابندی مدیر توسعه صنعتی و فناوری شرکت شهرک های صنعتی استان، محمد نصیری رئیس کارگروه مشارکت و منابع حمایتی، محبوبه سلجوقی پور، رئیس کارگروه فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ مهارت آموزی و علیرضا وحدتی پور، عضو کارگروه آموزش، کارآفرینی و اشتغال مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای از مجتمع فنی نیان بازدید کردند.
مجتع فنی نیان در راستای تحقق اهداف گروه صنعتی نیان در جهت تامین و آموزش نیروی کار ماهر و متخصص با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور در سال 1402 تاسیس شد و هم اکنون برگزارکننده کلاس ها و کارگاه های آموزشی و تخصصی در رشته های الکترونیک، انرژی های نو و تجدیدپذیر، مدیریت صنایع، امور مالی و بازرگانی است.
مجتبی عباس زاده، عضو هیات مدیره گروه صنعتی نیان در این بازدید توضیحات جامعی را در رابطه با اهداف تاسیس مجتمع و روش های نوین آموزشی که در این مرکز پیاده سازی شده است از جمله روش های آموزش دوگانه ایران و آلمان (دوال) را عنوان کرد. همچنین ایشان در جلسه ای که در این بازدید برگزار شد گفت: ما در نیان الکترونیک نیروی انسانی را به عنوان بزرگترین سرمایه های سازمان می دانیم و از هیچ تلاشی در جهت رشد و توسعه مهارتی و دانشی آنها دریغ نمی کنیم.
نیان الکترونیک علاوه بر احداث این مجتمع فنی، امور بسیاری را در رابطه با مسئولیت اجتماعی در سایر حوزه ها مانند امور فرهنگی و ورزشی، مشارکت در طرح های مجمع خیرین، تجهیز و حمایت از هنرستان ها و دانشگاه های فنی و حرفه ای و ... انجام داده است. و همچنین برنامه های بسیاری را در حوزه مسئولیت اجتماعی برای آینده در بلند مدت برنامه ریزی کرده است که بخشی از آنها در حال اجرا شدن است.
شفیع زاد نیز در این جلسه ضمن تشکر و قدردانی ویژه از نیان الکترونیک بابت راه اندازی این مجتمع فنی گفت: از تجربه نیان الکترونیک در رابطه با آموزش نیروی کار متخصص می توان در سطح ملی استفاده کرد. در این مرکز نیروی انسانی مورد نیاز یکی از بزرگترین شرکت های صنعتی استان و بخشی از نیروی سایر واحدهای صنعتی در حال پرورش است که با مشارکت نیان الکترونیک و همکاری سازمان فنی و حرفه ای و مجمع خیرین می توان این مدل را برای سایر استان ها پیاده سازی کرد.
وی در ادامه افزود: شرکت هایی مانند نیان الکترونیک در رابطه با آموزش نیروی کار ماهر، بسیار هوشمندانه عمل می کنند. آموزش نیروی انسانی مورد نیاز در واقع یک نوع سرمایه گذاری است که سود و منفعت آن به خود آن واحد صنعتی برمی گردد و همچنین به شتاب توسعه صنعتی نیز کمک می کند.
اخبار
- اخذ نخستین نشان استاندارد گرید A موتورهای BLDC در ایران
- حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شرکت دانش بنیان نیان الکترونیک
- سخنگوی دولت از همسران کارآفرینان بزرگ ایران تقدیر کرد.
- بازدید سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از مجتمع فنی نیان
- بازدید معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از نیان الکترونیک
- نیان الکترونیک، صادرکننده نمونه کشور شد
- افزایش سرمایه شرکت نیان الکترونیک (سهامی عام)
مقالات
- A Harmonic Elimination Method For Three-Phase PWM Rectifier To Reduce Computational Complexity
- کاهش تولید گازهای گلخانه ای به واسطه استفاده از انرژی بادی و سیستم ذخیره ساز انرژی
- جایابی بهینه منابع تولید پراکنده با هدف بهبود پروفیل ولتاژ و کاهش تلفات شبکه برق کشور با استفاده از PSO و TLBO
- ارائه معماری کارآمد در مدیریت انرژی بر مبنای اینترنت اشیاء IOT
- A Fast and Cost-Effective Control of a Three-phase Stand-Alone Inverter
- Effects of Irradiance Patterns on Efficiency of a Photovoltaic System Controlled by the Perturbation and Observation Method
- On-line Battery Impedance Measurement Using Oscillation Excitation