نیان الکترونیک حامی طرح هنرستان جوار خراسان
1403/06/14
مراسم تجلیل از صنعتگران حامی طرح هنرستان جوار با حضور سید امیر شوشتری، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، محمد رضایی، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان، معاونین آموزش و پرورش مناطق مختلف استان و جمعی از صنعتگران برگزار شد.
طرح هنرستان جوار با هدف تقویت و توسعه مهارت های دانش آموزان و گسترش آموزش های فنی و مهارتی با همکاری صنایع مختلف و آموزش و پرورش از سال گذشته در خراسان اجرایی شد. که شرکت نیان الکترونیک تفاهم نامه همکاری با آموزش و پرورش تبادکان را بابت مشارکت در این طرح امضا کرد و در طی یک سال گذشته با ارائه آموزش های مهارتی و فنی به دانش آموزان هنرستانی و اقداماتی از جمله آموزش های تئوری و عملی در مجتمع فنی نیان، فراهم کردن امکان کارآموزی در محیط کارخانه برای دانش آموزان، تجهیز و افتتاح کارگاه الکترونیک هنرستان دخترانه راه نور منطقه تبادکان و ... در جهت آموزش و پرورش نیروی کار ماهر گام های موثری برداشت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در این مراسم در رابطه با طرح هنرستان های جوار گفت: ما با کمک صنایع در طی یک سال اخیر توانستیم نیروی کار ماهر در رشته های مختلف تخصصی را پرورش دهیم. امیدواریم از این پس نیز با فرهنگ سازی و آماده کردن زیرساخت های مورد نیاز و همچنین با گسترش مشارکت بنگاه های تولیدی و خدماتی استان بتوانیم تعداد بیشتری از دانش آموزان مستعد را به سمت تحصیل در رشته های هنرستانی و فنی و حرفه ای سوق دهیم.
مهندس کمالی، عضو هیات مدیره نیان الکترونیک نیز در سخنرانی خود گفت: طبق تحقیقات انجام شده در حوزه منابع انسانی سن مسئولیت در کشور ما نسبت به گذشته از 18 به 30 سال رسیده است. این یعنی زمانی که فرد فارغ التحصیل وارد محیط کار می شود هنوز در مقدمات ارتباطات مشکل دارد و درکی از مفهوم و شرایط محیط کاری و کار تیمی ندارد. علت اصلی این چالش این است که فرد در خانواده در یک محیط کاملا ایزوله فقط مشغول به تحصیل بوده و در کنار یادگیری علم به دنبال یادگیری مهارت نبوده است.
اگر به استانداردهای آموزشی نگاه کنید ما در 3 حوزه باید افراد را توانمند کنیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم. اول در حوزه دانشی که فرد باید علم و دانش کافی برای شروع و انجام یک کار حرفه ای را بیاموزد که در کشور ما بسیار کار شده و نتیجه آن را در المپیادها، کنفرانسها و مقالات علمی میبینیم. دوم در حوزه توانایی و مهارتی است که متاسفانه درک عمومی جامعه از مهارت و توانایی، انجام کار غیر تخصصی است. و حوزه ای که به شدت در آموزش های ما پنهان مانده همان حوزه نگرشی افراد است که به معنای نگاه ارزشی افراد به کار است.
وی در ادامه افزود: از محسنات این طرح اولا افزایش توانمندی، مهارت و نگرش صحیح افراد به محیط کار وشرایط آن است و پس از آن همکاری با نسل جدید، آشنایی با دنیای ذهنی آنها و درک تفاوت ها است. این نیروی جوان به مدیران کمک می کنند تا ساختارهای سازمانی، مدل های بسته های جبران خدمت و موارد دیگر مدل های مدیریتی را متناسب با نیازها و روحیات این نسل تنظیم کنند.
البته در این مسیر چالش هایی نیز وجود دارد که امیدواریم مسئولین در ارائه راهکار برای رفع آنها همکاری لازم را با صنعتگران داشته باشند.
اخبار
- نیان الکترونیک حامی طرح هنرستان جوار خراسان
- حضور نیان الکترونیک در رویداد اینداست سولار صنایع خراسان
- فتح لنین اولین گام بلند برای دریافت نشان پلنگ برفی
- افزایش 225 درصدی سودآوری نیان
- نیان الکترونیک در جمع واحدهای صنعتی نمونه استان
- بازدید نمایندگان مجلس از طرح های توسعه نیان الکترونیک
- نیان الکترونیک منتخب هشتمین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران
مقالات
- A Harmonic Elimination Method For Three-Phase PWM Rectifier To Reduce Computational Complexity
- کاهش تولید گازهای گلخانه ای به واسطه استفاده از انرژی بادی و سیستم ذخیره ساز انرژی
- جایابی بهینه منابع تولید پراکنده با هدف بهبود پروفیل ولتاژ و کاهش تلفات شبکه برق کشور با استفاده از PSO و TLBO
- ارائه معماری کارآمد در مدیریت انرژی بر مبنای اینترنت اشیاء IOT
- A Fast and Cost-Effective Control of a Three-phase Stand-Alone Inverter
- Effects of Irradiance Patterns on Efficiency of a Photovoltaic System Controlled by the Perturbation and Observation Method
- On-line Battery Impedance Measurement Using Oscillation Excitation